Retro

retro afb 104x420

We discussiëren met onze 14-jarige dochter over een Netflix-abonnement en vergelijken het met de tijd dat wij, veertigers, vroeger op woensdagmiddag maar één uurtje tv mochten kijken. ‘Ik lees sowieso liever een goed boek,’ zeg ik. ‘Een boek, je weet wel, wat Youp van ’t Hek

een stapeltje faxen met een nietje erdoor noemt!’

Mijn dochter rolt met haar ogen en reageert geïrriteerd: ‘Ik weet heus wel wat een fax is: dat is een papier dat je in zo’n apparaat van vroeger stopt en dat er dan honderd kilometer verderop weer uitrolt.’

Maar dan, met een groot vraagteken op haar gezicht: ‘maar wie in vredesnaam is Youp van ’t Hek?’

Zie hier.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *